Eddiksyltede kantareller





Eddiksyltede kantareller inneholder 22 Kalorier, 2 g Karbo, 2 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Eddiksyltede kantareller har beregnet å ha følgende allergener Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Eddiksyltede kantareller er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
500grsopp
200grny sølvløk
2sseddik
2stktørkede kajennepepper
20stkenerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2stklaurbærblad
1kvist(er)basilikumkvist
2stkhvitløk
0,5tssukker
0,5litervann
1dashsalt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Eddiksyltede kantareller!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier21.91291.78Kcal
Protein2.1027.97gram
Karbohydrat2.3631.43gram
Kostfiber1.1815.71gram
Fett0.192.53gram
Mettet fett0.010.13gram
Salt0.081.06gram
Pris på oppskriftenKr 6.29Kr 83.76Kroner
Hele oppskriften veier1 332 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del soppen i biter. Blancher løk, sopp og hvitløk i 2 minutter i kokende, lettsaltet vann. La det renne av, og tørk på et absorberende papir. La det bli helt tørt før det legges lagvis i et glass med laurbærblad og kajennepepper. Hakk enerbærene og legg dem i en kjele med sukker, eddik og 1/2 l vann. Kok opp og hell over i glasset helt til det renner over. Avkjøl og tilsett basilikum. Lukk glasset tett, og la det stå i minst to dager før bruk. Kan oppbevares flere uker i kjøleskap.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9263)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Hermetisering
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Lesere: 2874 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.