Eddiksyltede kantareller inneholder
21 Kalorier,
2 g Karbo,
2 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Eddiksyltede kantareller har beregnet å ha følgende allergener
Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Eddiksyltede kantareller er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4119 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Eddiksyltede kantareller!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 20.87 | 277.93 | Kcal |
Protein | 1.61 | 21.44 | gram |
Karbohydrat | 2.36 | 31.43 | gram |
Kostfiber | 2.00 | 26.63 | gram |
Fett | 0.11 | 1.46 | gram |
Mettet fett | 0.01 | 0.13 | gram |
Salt | 0.08 | 1.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.29 | Kr 83.76 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 332 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 45,23 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del soppen i biter. Blancher løk, sopp og hvitløk i 2 minutter i kokende, lettsaltet vann. La det renne av, og tørk på et absorberende papir. La det bli helt tørt før det legges lagvis i et glass med laurbærblad og kajennepepper. Hakk enerbærene og legg dem i en kjele med sukker, eddik og 1/2 l vann. Kok opp og hell over i glasset helt til det renner over. Avkjøl og tilsett basilikum. Lukk glasset tett, og la det stå i minst to dager før bruk. Kan oppbevares flere uker i kjøleskap.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9263)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Hermetisering
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.