| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 197.20 | 674.46 | Kcal |
| Protein | 9.89 | 33.83 | gram |
| Karbohydrat | 1.70 | 5.81 | gram |
| Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
| Fett | 16.76 | 57.32 | gram |
| Mettet fett | 6.11 | 20.90 | gram |
| Salt | 0.19 | 0.67 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 6.07 | Kr 20.76 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 1 368 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 3,44 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Ostesnitzel med råkost.
Pasta og svin på sopptur.
Pannestekt ytrefilet med grov gresskarpurè, v.
En sol svinekjøtt(Mu Daddiau).
Saltimbocca med svinekjøtt.
Stekt skinkebiff med pepper på risotto.
Svinefilèt orange 2.
Skinkebiff med banan og karri.
Svinekotelett med stuet spinat.
Indrefilet av svin med saus av blåmuggost.
Kjøttboller med rotgrønnsaker.
Indianerkoteletter.
Appelsinbiff.
Nakkekoteletter med soppsaus.
Røkt svinekotelett med kålsalat.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.