Fotograf:
Gilde
Stekte svinemedaljonger med potetpurè og soyasmør inneholder
156 Kalorier,
3 g Karbo,
17 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Stekte svinemedaljonger med potetpurè og soyasmør har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekte svinemedaljonger med potetpurè og soyasmør er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6738 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekte svinemedaljonger med potetpurè og soyasmør!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 156.13 | 2 242.26 | Kcal |
Protein | 17.28 | 248.17 | gram |
Karbohydrat | 2.69 | 38.63 | gram |
Kostfiber | 0.28 | 4.02 | gram |
Fett | 8.41 | 120.78 | gram |
Mettet fett | 4.96 | 71.23 | gram |
Salt | 0.31 | 4.50 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.62 | Kr 138.16 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 5 745 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,89 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell og kok potetene i melken sammen med 2 fedd hvitløk. Tilsett litt mer melk dersom potetene ikke er dekket
Når potetene er kokt møre, mos dem gjennom en sikt. Tilsett 4 ss smør og litt av melken til du får en glatt purè. Smak til med salt og pepper.
Kok resten av smøret til det blir lysebrunt, skum av og sett til siden. Når grumset har lagt seg på bunnen, siles smøret forsiktig slik at det blir rent. Hakk løk, hvitløk og chili og fres i litt av det brunede smøret. Tilsett så soya og østerssaus. Varm opp og bland inn resten av smøret, smak til med salt og pepper.
Stek sopp og grønnsaker. Varm tomatene i sausen. La de gjerne ligge litt i sausen før du varmer den opp, slik at de trekker litt smak. Stek medaljongene raskt i varm panne, et par minutter på hver side.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24733)
Tilberedningstid:
30 min
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-03-16
Oppdatert dato:2008-03-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift