Fotograf:
Gilde
Fylt schnitzel med rotmos inneholder
102 Kalorier,
5 g Karbo,
7 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Fylt schnitzel med rotmos har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Selleri, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fylt schnitzel med rotmos er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4489 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fylt schnitzel med rotmos!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 102.02 | 336.79 | Kcal |
Protein | 7.16 | 23.64 | gram |
Karbohydrat | 5.20 | 17.17 | gram |
Kostfiber | 2.17 | 7.16 | gram |
Fett | 5.36 | 17.69 | gram |
Mettet fett | 3.02 | 9.97 | gram |
Salt | 0.21 | 0.70 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.29 | Kr 24.07 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 321 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 20,38 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Start med å koke poteter, gulrot og sellerirot til det er mørt. Mos alt i en bolle sammen med fløte , smør, salt og pepper. Nå er rotmosen ferdig. Smør så sennep på den ene siden av schnitzelen og legg på ost, provenceskinke, salvie og cherrytomat i skiver. Brett skiven og fest med en tannpirker.
Brun det fylte kjøttet i en varm stekepanne noen minutter, og etterstek i ovn i ca 10 minutter på 180 grader.
Hvis du ønsker litt stilig pynt som også smaker godt, kan du prøve fritert skorsonnerot. Vask roten godt og skrell den. Bruk potetskrelleren til å lage tynne strimler.
Friter i soya- eller druekjerneolje til de er gyldne. Legg de så på kjøkkenpapir og strø på litt salt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24707)
Tilberedningstid:
40 min
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-03-15
Oppdatert dato:2008-03-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift