Fotograf:
Knut Pettersen
Svinekoteletter med epleskiver inneholder
197 Kalorier,
2 g Karbo,
14 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Svinekoteletter med epleskiver har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Svinekoteletter med epleskiver er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4801 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Svinekoteletter med epleskiver!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 197.00 | 605.78 | Kcal |
Protein | 13.79 | 42.40 | gram |
Karbohydrat | 2.18 | 6.70 | gram |
Kostfiber | 0.41 | 1.26 | gram |
Fett | 14.70 | 45.20 | gram |
Mettet fett | 5.90 | 18.14 | gram |
Salt | 0.19 | 0.59 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.68 | Kr 14.39 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 230 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,42 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Stek kotelettene i smør eller margarin, ca 5 minutter på hver side. Krydre med sellerisalt og pepper etter stekingen.
Ta ut kjernhuset av eplene, de skal ikke skrelles. Skjær tykke skiver.
Hell buljongen over kotelettene, legg epleskivene oppå og sett lokk på pannen. La eplekotelettene trekke over svak varme i ca 15 minutter. Øs av og til litt av buljongen over epleskivene.
Vi anbefaler potetpuré, finstrimlet hvitkål dryppet med nypresset sitronsaft eller en sennepsdressing.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10893)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift