| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 190.76 | 1 246.33 | 49.85 | Kcal |
| Protein | 7.93 | 51.81 | 2.07 | gram |
| Karbohydrat | 27.87 | 182.09 | 7.28 | gram |
| Kostfiber | 1.55 | 10.13 | 0.41 | gram |
| Fett | 4.94 | 32.28 | 1.29 | gram |
| Mettet fett | 0.93 | 6.08 | 0.24 | gram |
| Salt | 0.73 | 4.75 | 0.19 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 6.37 | Kr 41.62 | Kr 1.66 | .- |
| Hele oppskriften veier | 653 totalt | 653 pr porsj | 26 pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 58,43 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Chop suey med svinekjøtt.
Strimlet svinekjøtt i chili og ingefær.
Frikadeller 3.
Svinefilet med eksotisk smak.
Stekt skinkebiff med pepper på risotto.
Gyoza-med-svinekjøtt.
Panerte koteletter med stuede grønnsaker.
Nakkekoteletter med spinat og hvite bønner.
Juleskinke med sennepsstappe.
Koteletter med soppstuing, ovnsbakte poteter .
Brasserte koteletter med spansk vri.
Svinesnitzel med ratatouille.
Ytrefilet av svin med lun kikert og spinatsal.
Schnitzel med spinatrisotto.
Cajun krydret svinekoteletter.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.