Fotograf:
Matprat.no
Brasserte koteletter med spansk vri inneholder
120 Kalorier,
3 g Karbo,
8 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Brasserte koteletter med spansk vri har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-gjær, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Brasserte koteletter med spansk vri er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4366 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Brasserte koteletter med spansk vri!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 120.29 | 399.51 | Kcal |
Protein | 8.34 | 27.70 | gram |
Karbohydrat | 2.58 | 8.57 | gram |
Kostfiber | 2.94 | 9.76 | gram |
Fett | 7.54 | 25.04 | gram |
Mettet fett | 2.68 | 8.90 | gram |
Alkohol | 0.41 % | | | |
Salt | 0.64 | 2.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.51 | Kr 21.62 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 329 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,57 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Brun kotelettene raskt og dryss over litt salt og grovmalt pepper. Legg dem til side og hold varmt.
2. Del grønnsakene i strimler, pepper/chili i biter. Fres grønnsakene raskt i panna og tilsett cider/hvitvin.
3. Legg kotelettene over og legg på lokk. La det hele brassere (trekke) i ca.10 minutter.
4. Tilsett oliven og la dem dampe med i et par minutter.
Server med godt brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118967861)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Spania
Innlagt dato:2002-05-13
Oppdatert dato:2002-05-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift