| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 146.48 | 490.39 | Kcal | |
| Protein | 8.71 | 29.16 | gram | |
| Karbohydrat | 9.17 | 30.70 | gram | |
| Kostfiber | 1.21 | 4.05 | gram | |
| Fett | 8.06 | 26.98 | gram | |
| Mettet fett | 3.01 | 10.08 | gram | |
| Salt | 0.33 | 1.10 | gram | |
| Pris på oppskriften | Kr 3.23 | Kr 10.81 | Kr | .- |
| Hele oppskriften veier | 1 339 totalt | 335 pr porsj | pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 25,04 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Frikadeller 3.
Skinkebiffer med Provencegrønnsaker.
Salviemarinert ytrefilet med potet- og seller.
Marinerte koteletter med hvitløkspotetmos.
Koteletter med epler og grønnsaker.
Koteletter med spansk vri.
Soyamarinert ytrefilet.
Nakkekoteletter med surkål.
Stekt skinkebiff med pepper på risotto.
Koteletter med nykål og sennepsaus.
Schnitzel med spinatrisotto.
Koteletter med soppstuing, ovnsbakte poteter .
Svinefilet i sennepssaus med løk og sopp.
Røkt skinke med rask risotto.
Nakkekoteletter med penne og aspargesbønner.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.