Fotograf:
Gilde
Svinefilet med basillikum og pinjekjerner med fetakrem inneholder
210 Kalorier,
1 g Karbo,
18 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Svinefilet med basillikum og pinjekjerner med fetakrem har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Svinefilet med basillikum og pinjekjerner med fetakrem er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
5112 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Svinefilet med basillikum og pinjekjerner med fetakrem!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 209.81 | 247.55 | Kcal |
Protein | 18.11 | 21.37 | gram |
Karbohydrat | 0.78 | 0.92 | gram |
Kostfiber | 0.39 | 0.46 | gram |
Fett | 14.83 | 17.50 | gram |
Mettet fett | 5.42 | 6.39 | gram |
Salt | 0.62 | 0.74 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.24 | Kr 17.98 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 472 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,48 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Gni svinefileten inn med salt og pepper, gni inn mesteparten av pinjekjernene og basilikum. Stek eller grill kjøttet på middels varme i 2-3 minutter. Legg på lokk eller dekk til med folie, og la kjøttet surre på svak varme i ca 4 minutter. Husk å la kjøttet hvile i 5 minutter før du skjærer det i ca 5 cm tykke skiver.
Bland sammen ingrediensene til fetakremen i en bolle og server den til svinefileten sammen med grillede poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24741)
Tilberedningstid:
30 min
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-03-16
Oppdatert dato:2008-03-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift