Fotograf:
Matprat.no
Skinkebiff med rødkål inneholder
92 Kalorier,
3 g Karbo,
16 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Skinkebiff med rødkål har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-sennep, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skinkebiff med rødkål er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4745 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Skinkebiff med rødkål!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 91.64 | 714.39 | Kcal |
Protein | 15.77 | 122.94 | gram |
Karbohydrat | 3.08 | 24.01 | gram |
Kostfiber | 0.65 | 5.07 | gram |
Fett | 1.66 | 12.94 | gram |
Mettet fett | 0.44 | 3.43 | gram |
Salt | 0.60 | 4.70 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.94 | Kr 69.69 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 118 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,44 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 Varm rødkålen etter anvisning på pakken.
2. Ta ut kjernehuset av eplene og del dem i ringer. Stek dem pent gylne på begge sider i olje og legg til side. Lag saus fra pose.
3. Krydre skinkebiffene og stek dem ca. 2 minutter på hver side. La de ettersteke på svak varme et par minutter.
Server skinkebiffene med epleskiver, rødkål og aprikoser. Kokte poteter og sjysaus smaker godt til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 23753)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-05-14
Oppdatert dato:2007-05-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift