Fotograf:
Gilde
Rullader med grønnsaker og risotto inneholder
146 Kalorier,
17 g Karbo,
7 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Rullader med grønnsaker og risotto har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rullader med grønnsaker og risotto er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rullader med grønnsaker og risotto!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 145.58 | 775.30 | Kcal |
Protein | 7.06 | 37.60 | gram |
Karbohydrat | 16.71 | 88.99 | gram |
Kostfiber | 0.41 | 2.18 | gram |
Fett | 5.52 | 29.40 | gram |
Mettet fett | 2.49 | 13.26 | gram |
Salt | 0.62 | 3.28 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.65 | Kr 35.42 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 130 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 45,91 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bank skinkebiffene ut til en 2-3 mm tykk lefse. Kok aspargesen halvferdig i lettsaltet vann, avkjøl i kaldt vann. Legg 2-3 asparges og litt rødløk i hver skive kjøtt, rull kjøttet rundt grønnsakene og fest med en tannpirker. Krydre rulladene og stek dem på alle sider, i ca 6 minutter.
Server med risotto:
Varm oljen i en kjele og fres hvitløk og løk til den er blank. Ha i risen og fres den et par minutter. Hell på 1/3 av buljongen, tilsett litt salt og la koke i 20 minutter. Etterhvert som væsken absorberes tilsetter du resten av buljongen. Når risen er mør, trekk kjelen til side og tilsett parmesan og fløte. Smak godt til med salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3484 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24722)
Tilberedningstid:
30 min
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-03-16
Oppdatert dato:2008-03-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift