Fotograf:
Matprat.no
Svineschnitzel Cordon Bleu inneholder
147 Kalorier,
6 g Karbo,
20 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Svineschnitzel Cordon Bleu har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-melk, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Svineschnitzel Cordon Bleu er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Svineschnitzel Cordon Bleu!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 146.65 | 367.04 | Kcal |
Protein | 19.75 | 49.43 | gram |
Karbohydrat | 6.19 | 15.49 | gram |
Kostfiber | 0.61 | 1.53 | gram |
Fett | 4.63 | 11.59 | gram |
Mettet fett | 2.13 | 5.33 | gram |
Salt | 1.05 | 2.63 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.83 | Kr 24.60 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 001 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,88 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Skjær en lomme i hver av kjøttskivene.
2. Fyll med sennep, skinke og ost. Klem godt sammen og fest med tannstikker.
3. Vend schnitzelen i mel (som er krydret med salt og pepper), deretter i egg og til slutt i griljermel.
4. Stek schnitzelen i smør/margarin i en panne, ved middels varme, til de er delikat brune og såvidt gjennomstekt, ca. 3 minutter på hver side.
Server schnitzelene med stekte eller bakte poteter og f.eks. en tomatsalat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 2,5 poeng fra 2 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118967941)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-13
Oppdatert dato:2002-05-13
Lesere:
9876 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift