Fotograf:
Gilde
Marinert svinebiff med villris- og bringebærsalat inneholder
162 Kalorier,
19 g Karbo,
13 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Marinert svinebiff med villris- og bringebærsalat har beregnet å ha følgende allergener
Nøtter, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Marinert svinebiff med villris- og bringebærsalat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4141 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Marinert svinebiff med villris- og bringebærsalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 161.50 | 679.31 | Kcal |
Protein | 13.05 | 54.89 | gram |
Karbohydrat | 19.42 | 81.69 | gram |
Kostfiber | 2.04 | 8.58 | gram |
Fett | 3.06 | 12.87 | gram |
Mettet fett | 0.15 | 0.63 | gram |
Salt | 0.06 | 0.24 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.96 | Kr 50.31 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 683 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 48,09 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del svinebiffen i fire like stykker. Stykkene stekes så hele på grillen eller i stekepannen med smør eller olje.
Villris- og bringebærsalat
Kok opp villris for seg. Tin bringebær i en sikt og hell saften i en kasserolle sammen med appelsinjuice, chili og honning. Kok inn væsken til halv mengde. Vend blandingen inn sammen med villris, nøtter, rosiner, tranebær og tinte blåbær og bringebær.
Server kjøttet på en seng av frisk basilikum, bringebærsalat og spirer.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24716)
Tilberedningstid:
30 min
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-03-15
Oppdatert dato:2008-03-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift