Fotograf:
Gilde
Ytrefilet av svin med lun kikert og spinatsalat inneholder
116 Kalorier,
5 g Karbo,
17 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Ytrefilet av svin med lun kikert og spinatsalat har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ytrefilet av svin med lun kikert og spinatsalat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4759 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ytrefilet av svin med lun kikert og spinatsalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 115.64 | 551.31 | Kcal |
Protein | 16.66 | 79.43 | gram |
Karbohydrat | 4.83 | 23.03 | gram |
Kostfiber | 1.34 | 6.39 | gram |
Fett | 3.00 | 14.30 | gram |
Mettet fett | 1.15 | 5.48 | gram |
Salt | 0.47 | 2.22 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.23 | Kr 48.77 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 907 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,7 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Krydre skiven av ytrefilet med salt og pepper og stek de i stekepanne tilsatt litt smør.
En rødløk kuttes i ringer og stekes (mørnes) lett i panne med litt olje.
Grovkutt en pakke fersk spinat og vipp den ett minutt eller to i varm panne. Ha dette i en bolle. Tilsett en boks ferdig kokte kikerter (skylles godt i kaldt vann), hakket fersk persille, mynteblader, oliven og fetaost i terninger.
Hell en dressing av olje, sitron, salt og pepper over salaten. F eks 2 deler olje, 1 del sitron, salt og pepper etter smak.
Stek skiver av svin ytrefilet med salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24752)
Tilberedningstid:
20 min
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-03-20
Oppdatert dato:2008-03-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift