Fotograf:
Matprat.no
Saltimbocca a la Romana inneholder
153 Kalorier,
0 g Karbo,
19 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Saltimbocca a la Romana har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Saltimbocca a la Romana er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4961 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Saltimbocca a la Romana!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 152.98 | 358.16 | Kcal |
Protein | 19.41 | 45.44 | gram |
Karbohydrat | 0.40 | 0.94 | gram |
Kostfiber | 0.41 | 0.96 | gram |
Fett | 6.92 | 16.20 | gram |
Mettet fett | 3.68 | 8.62 | gram |
Alkohol | 1.52 % | | | |
Salt | 1.76 | 4.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.05 | Kr 35.24 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 937 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,04 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bank svinefiletene forsiktig flate med bredsiden av en kniv. Legg en skinkeskive og ett salvieblad på hver schnitzel, fest med tannpirkere.
Stek dem på middels varme i 3 minutter på hver side. Dryss salt og pepper over filetene. Ta dem opp og hold dem varme under lokk.
Kok opp hvitvin og pisk inn 1-2 ss smør eller margarin i sausen. Smak til med salt og pepper. Legg schnitzelene tilbake i panna.
Serveres med brød og erter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10943)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift