| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 189.51 | 626.09 | Kcal | |
| Protein | 6.32 | 20.88 | gram | |
| Karbohydrat | 19.81 | 65.45 | gram | |
| Kostfiber | 0.69 | 2.28 | gram | |
| Fett | 9.29 | 30.69 | gram | |
| Mettet fett | 3.93 | 12.98 | gram | |
| Salt | 0.61 | 2.00 | gram | |
| Pris på oppskriften | Kr 4.16 | Kr 13.74 | Kr | .- |
| Hele oppskriften veier | 1 321 totalt | 330 pr porsj | pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 41,81 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Marinert svinebiff med villris- og bringebærs.
Karibien wraps.
Flesk og duppe.
Salviestekt skinkebiff.
Ytrefilet av svin med olivenfylte dadler.
Skinkebiffer med Provencegrønnsaker.
Svin Tikka med epler og spinat.
Svineblues.
Spanske koteletter 2.
Koteletter med spansk vri.
Glasert ribbe med avokado.
Yaki Gyoza - Japanese Dumplings.
Svineschnitzel med avocado- og potetsalat.
Gresk burger med svinekjøtt.
Helstekt indrefilet med mandarinsaus.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.