Nakkekoteletter med surkål





Nakkekoteletter med surkål oppskrift.
Fotograf: Knut Pettersen
Denne slår aldri feil, særlig blant oss eldre som har vokst opp med koteletter. Vi bruker nakkekoteletter istedenfor vanlige da de har mer fett og dermed er saftigere. Vi pleier og å kutte vekk bein før steking. Tilbehør som eple og svisker passer fint sammen her, i tillegg til vanlig surkål/rødkål.
Om man bruker ferdig saus eller lager sky fra pannen etter steking er valgfritt.


Oppskriften inneholder 114 Kalorier, 8 g Karbo, 6 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Nakkekoteletter med surkål er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stknakkekoteletter
1ssmargarin
20stksvisker
1stkeple i båter
1dashsalt og pepper

Saus

1pose(r)toro peppersaus

Tilbehør

1pakkesurkål
4porsjon(er)poteter eller ris
4stkgulrøtter i biter

Valgfritt

4stkspeilegg


Annonse



Næringsdeklarasjon for Nakkekoteletter med surkål!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier114.16865.10Kcal
Protein6.4949.18gram
Karbohydrat8.0861.23gram
Kostfiber1.309.85gram
Fett5.9244.86gram
Mettet fett2.2717.20gram
Salt0.433.23gram
Pris på oppskriftenKr 3.18Kr 24.10Kroner
Hele oppskriften veier3 031 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sett poteter, gulrot eller ris på koking først.
Ang poteter så gjorde vi følgende:
Skrell og rens både poteter og gulrot. Del alle i terninger. Kok opp akkurat nok vann med salt og en god klatt smør i. Ha i poteter og gulrøtter som småkoker til de er møre.

Legg klar en pakke surkål i en gryte og varm den sakte opp etterhvert.

Rens av slingser og evt kutt vekk bein fra kotelettene. Varm litt margarin i en stekepanne og brun kotelettene på begge sider først. Legg på ett lokk, skru ned varmen, krydre og la de ettersteke i 10 minutter. På slutten av steketiden legger du i epleskivene og sviskene som da steker med de siste 4-5 minuttene. Skal du lage sky av stekesausen, tar du over kotelettene, svisker og epler som legges på ett fat. Ha i litt vann i panna, skrap opp fra bunnen og la det koke opp. Dette kan du evt jevne med ett meldryss. Smak til med salt og pepper.
Bruker du posessaus, så følger du anvisning på posen. Men bruk kraften fra stekepanna i sausen.
Server hele greia med surkål, potet og gulrotblanding, saus og svisker/epler.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 32590)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Stekepanne
Innlagt dato:2016-10-16
Oppdatert dato:2018-03-01
Lesere: 2602 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Røkt skinke med rask risotto.Røkt skinke med rask risotto.
Denne retten har 152,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,2.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Saltimbocca a la Romana.Saltimbocca a la Romana.
Denne retten har 152,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,92 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Eplekoteletter.Eplekoteletter.
Denne retten har 107,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,04 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,33 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brasserte koteletter med spansk vri.Brasserte koteletter med spansk vri.
Denne retten har 116,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Koteletter med fargerik rotmos.Koteletter med fargerik rotmos.
Denne retten har 153,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt skinkebiff med pepper på risotto.Stekt skinkebiff med pepper på risotto.
Denne retten har 370,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 50,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Karrikoteletter.Karrikoteletter.
Denne retten har 235,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kos med steaklets.Kos med steaklets.
Denne retten har 109,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekte svinemedaljonger med potetpurè og soyasmør.Stekte svinemedaljonger med potetpurè og soya.
Denne retten har 155,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous.Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous.
Denne retten har 183,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Svinesnitzel med ratatouille.Svinesnitzel med ratatouille.
Denne retten har 58,46 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,24 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Flesk og duppe.Flesk og duppe.
Denne retten har 169,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,86 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Svineblues.Svineblues.
Denne retten har 192,83 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,12 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,47 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fylt schnitzel med rotmos.Fylt schnitzel med rotmos.
Denne retten har 101,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Karibien wraps.Karibien wraps.
Denne retten har 129,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,58.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.