Fotograf:
Matprat.no
Svin i panne med appelsin-og ingefærsaus inneholder
58 Kalorier,
3 g Karbo,
10 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Svin i panne med appelsin-og ingefærsaus har ingen allergener
Svin i panne med appelsin-og ingefærsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6465 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Svin i panne med appelsin-og ingefærsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 57.83 | 205.47 | Kcal |
Protein | 9.67 | 34.36 | gram |
Karbohydrat | 2.79 | 9.91 | gram |
Kostfiber | 0.44 | 1.56 | gram |
Fett | 0.79 | 2.81 | gram |
Mettet fett | 0.24 | 0.85 | gram |
Salt | 0.05 | 0.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.08 | Kr 21.60 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 711 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,29 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Skjær svinekjøttet i strimler. Stek strimlene på middels sterk varme.
2. Finhakk sjalottløk og stek den sammen med kjøttet. i ca. 1 minutt.
3. Finhakk grønn chili, hvitløk og ingefær og tilsett det sammen med kjøttet. Skjær vårløk i centimeter - store biter og tilsett i gryten.
4. Rør ut maisennamel i vann og rør inn i gryten. Press saften av en appelsin og hell saften over gryten.
5. Kok opp på svak varme, før retten serveres. Smak til med salt og pepper.
Server med kokt ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118967929)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-13
Oppdatert dato:2002-05-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift