Fotograf:
Gilde
Helstekt indrefilet med mandarinsaus inneholder
115 Kalorier,
12 g Karbo,
7 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Helstekt indrefilet med mandarinsaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Helstekt indrefilet med mandarinsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8311 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Helstekt indrefilet med mandarinsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 114.90 | 722.78 | Kcal |
Protein | 7.15 | 44.98 | gram |
Karbohydrat | 12.42 | 78.13 | gram |
Kostfiber | 1.48 | 9.31 | gram |
Fett | 3.74 | 23.53 | gram |
Mettet fett | 1.92 | 12.08 | gram |
Salt | 0.23 | 1.45 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.49 | Kr 47.12 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 516 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,23 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Indrefileten krydres og rundstekes i 4-8 minutter ved middels varme. Legg lokk på pannen og etterstek kjøttet i 3 minutter og la kjøttet hvile i 5 minutter før servering.
Potetene brunes i varm stor panne med smør. Pass på at smøret ikke blir brent. Etter ca 8 minutter strøs sukkeret over potetene og rør forsiktig til de er blitt karamelisert.
Sausen lages etter anvisning på pakken men erstatt en 1/2 dl vann med en 1/2 dl saft fra mandarinboksen.
Grønnsakene kokes møre.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10927)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift