Fotograf:
Gilde
Ytrefilet av svin med olivenfylte dadler inneholder
104 Kalorier,
7 g Karbo,
12 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Ytrefilet av svin med olivenfylte dadler har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ytrefilet av svin med olivenfylte dadler er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4322 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ytrefilet av svin med olivenfylte dadler!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 104.01 | 633.68 | Kcal |
Protein | 11.62 | 70.79 | gram |
Karbohydrat | 6.79 | 41.37 | gram |
Kostfiber | 1.55 | 9.44 | gram |
Fett | 3.03 | 18.46 | gram |
Mettet fett | 0.60 | 3.66 | gram |
Salt | 0.21 | 1.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.89 | Kr 48.07 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 437 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,11 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha salt og pepper på kjøttet. Stek skivene i ca 2 minutter på hver side. Rull i finhakket basilikum og oregano.
Fjern steinen på dadlene. Fyll med oliven. Del baconskiver i tre og rull dadlene i bacon. Fest med en tannpirker. Stek dadlene i olje til baconet er lysebrunt.
Skrell gulrøttene. Ha dem i en kjele med saft av appelsiner og sitroner, samt sukker. Kok til gulrøttene er helt myke, og til væsken har sirupskonsistens. Pensle fire tallerkener med litt sennep. Strø på noen karvefrø. Legg på kjøtt, dadler og gulrøtter. Pynt med basilikum og oregano.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24753)
Tilberedningstid:
45 min
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-03-20
Oppdatert dato:2008-03-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift