Fotograf:
Kylling.no
Einerrøkt laks med bløt estragon-eggerøre inneholder
188 Kalorier,
6 g Karbo,
9 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Einerrøkt laks med bløt estragon-eggerøre har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Einerrøkt laks med bløt estragon-eggerøre er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
9236 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Einerrøkt laks med bløt estragon-eggerøre!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 188.38 | 773.02 | Kcal |
Protein | 8.55 | 35.08 | gram |
Karbohydrat | 6.36 | 26.10 | gram |
Kostfiber | 0.83 | 3.41 | gram |
Fett | 14.12 | 57.94 | gram |
Mettet fett | 6.10 | 25.03 | gram |
Salt | 0.66 | 2.70 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.43 | Kr 26.39 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 821 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,5 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pisk egg og fløte sammen i en stålbolle (evt. annen bolle som tåler varme). Kok opp vann i en kjele og ha bollen over kjelen med kokende vann, reduser varmen noe. Rør til eggerøren begynner å stivne. Ha i kaldt smør i biter. Dryss over frisk estragon, kvernet pepper og evt. mer salt. Eggerøren skal ha en bløt, fløyelsaktig konsistens. Legg to skiver laks på hver brødskive og legg på estragoneggerøre. Server med litt paprikasalsa og pynt med dill.
Paprikasalsa:
Del agurken og skrap ut frøene med en teskje og skjær den i biter. Bland agurk, paprika og ha over lime og olje. Riv reddiken og legg den på toppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25145)
Kategori:
Smørbrød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-09-30
Oppdatert dato:2008-09-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift