Fotograf:Nadin Martinuzzi Server røkelaksen på en elegant måte med confiterte vaktelegg på nybakt surdeigsbrød.
Oppskriften inneholder 280 Kalorier, 8 g Karbo, 14 g Protein og 21 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pepperrotkrem: Pisk rømme til krem og tilsett fersk pepperrot. Prøv deg frem på hvor sterk du vil ha den. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Confiter vakteleggeplommene: Skill eggene. Legg plommen forsiktig i romtemperert olivenolje og trekk dem på svak varme, ca. 45° C, til det dannes en fast hinne rundt eggeplommene. Eggeplommen skal være litt fast utenpå og flytende inni. Ta de forsiktig opp og la renne av på et kjøkkenpapir.
Anretning: Smør skivene med smør og del dem i to eller tre biter etter hvor store de er. Legg på røkelaks, pepperrotkrem, confiterte eggeplommer og lakserogn. Pynt med karse.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Brodogkorn.no
(Intern: 31193)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori:
Smørbrød Innlagt dato:2014-02-23
Oppdatert dato:2022-03-28