Elisas gode jordbærterte inneholder
259 Kalorier,
23 g Karbo,
3 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Elisas gode jordbærterte har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Elisas gode jordbærterte er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4277 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Elisas gode jordbærterte med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 259.00 | 5 194.09 | 865.68 | Kcal |
Protein | 3.49 | 69.99 | 11.66 | gram |
Karbohydrat | 22.94 | 460.05 | 76.67 | gram |
Kostfiber | 1.22 | 24.47 | 4.08 | gram |
Fett | 16.76 | 336.11 | 56.02 | gram |
Mettet fett | 9.64 | 193.32 | 32.22 | gram |
Salt | 0.16 | 3.29 | 0.55 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.84 | Kr 97.06 | Kr 16.18 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 005 totalt | 2 005 pr porsj | 334 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,42 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 6
tertestykker
Elt mørdeigen sammen og sett den i kjøleskapet i en time.
Fyll:
Rør smør og sukker tilsett marsipan og et ½ sammenpisket egg.
Rull mørdeigen ut og legg den i en smurt terteform legg fyllet på og bak den ved 200 grader C ca. 20 minutter.
Pynt:
Avkjøl kaken og pensel den med smeltet sjokolade.
Krem:
Rør melk og kakekrem. Sett det kaldt til det er blitt tykt. Vend krem i kremen og fordel det på terten.
Pynt med jordbær.
Tips:
Smelt evt. noe ripsgele og hell den over jordbærene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22399)
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-27
Oppdatert dato:2006-06-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift