Fotograf:Matoppskrift.no Det er enkelt og raskt å lage en hjemmelagd fiskesuppe. Denne gangen brukte vi ikke gulrot men noen gode biter med torsk i.
Og det lar seg fint gjøre med fiskebuljongterning.
Kraften kokes opp og jevnes med en blanding av melk og mel. La det koke 10 minutter.
Skjær gulrot og purre i tynne skiver, som tilsettes sammen med evt fisk i biter og lar koke til de er så vidt møre eller fisken er gjennomkokt. Ha i rømme mot slutten og server med gressløkdryss.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matoppskrift.no
(Intern: 18892)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Suppe Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2015-11-12
Oppdatert dato:2015-11-12