Fotograf:Frukt.no Nystekte muffins med biter av epler i deigen forsvinner raskt på kakefatet! Bak mange eplemuffins- for her går det unna både blant liten og stor.
Kjør smør i en kjøkkenmaskin til det blir mykt. Tilsett sukker og pisk til en luftig krem.
Tilsett et egg om gangen og pisk godt mellom hvert egg.
Ha i vaniljesukker og sikt inn bakepulver og halvparten av melet. Rør sammen.
Rør så inn melk og resten av melet.
Hell røren i fine muffinsformer. Bruk gjerne et muffinsbrett så de får fin form.
Stikk eplebåter ned i røren.
Stek muffinsene på 175°C i 20-25 minutter.
Pynt med hjerter skåret ut av epleskiver og trædd på tannpirkere eller grillspyd.
Denne porsjonen gir ca. 20 muffins.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 33332)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Muffins Innlagt dato:2017-10-10
Oppdatert dato:2017-10-10