Fotograf:Rosemarie Pettersen Muffins som er supersaftige med julesmak! Oppskrift kommer opprinnelig fra ett Kiwi hefte, men er justert litt. Disse må bare prøves og saftigere muffins har jeg aldri opplevd.
Prøv gjerne med surmelk eller kefir i denne. Annen frukt kan og brukes.
Del opp eplene og rasp gulrot.
Bland gulrot, egg, appelsinskall, rosiner og tranebær. Rør godt sammen.
Rør i en annen bolle sammen mel, gryn, sukker, bakepulver, kanel og salt.
Til slutt røres det inn melk.
Helles i muffinsformer og i hver form stikker du ned noen eplebåter. Stekes ved 200 grader i ca 25 minutter. Skal være litt bløte.
Antall er avhengig av størrelsen på formene.
Vi drysset litt melis over føpr servering. Disse forsvinner fort.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34410)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Muffins Innlagt dato:2018-11-19
Oppdatert dato:2018-11-19