Ertesuppe fra Finnmark inneholder
51 Kalorier,
9 g Karbo,
3 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Ertesuppe fra Finnmark har ingen allergener
Ertesuppe fra Finnmark er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4551 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ertesuppe fra Finnmark!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 51.12 | 327.23 | Kcal |
Protein | 2.64 | 16.90 | gram |
Karbohydrat | 8.69 | 55.63 | gram |
Kostfiber | 1.64 | 10.50 | gram |
Fett | 0.28 | 1.79 | gram |
Mettet fett | 0.06 | 0.38 | gram |
Salt | 0.50 | 3.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.05 | Kr 6.72 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 561 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 67,99 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg erter og tørket kjøtt sammen i vann over natten. Slå bort bløtleggingsvannet. Skjær kjøttet i biter. Kok erter og kjøtt i 1 1/2 liter vann i ca 2 timer.
Skjær det ferske kjøttet smått, og legg det i suppen. Kok det hele i 20 minutter. Legg potetterninger i og la suppen koke videre til potetene er møre.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13567)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-15
Oppdatert dato:2003-05-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift