Ertesuppe fra Solum inneholder
69 Kalorier,
10 g Karbo,
4 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Ertesuppe fra Solum har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ertesuppe fra Solum er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7424 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ertesuppe fra Solum!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 69.35 | 232.21 | Kcal |
Protein | 4.31 | 14.43 | gram |
Karbohydrat | 10.23 | 34.25 | gram |
Kostfiber | 2.76 | 9.24 | gram |
Fett | 0.63 | 2.11 | gram |
Mettet fett | 0.18 | 0.60 | gram |
Salt | 0.45 | 1.52 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 0.68 | Kr 2.28 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 679 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 59 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tilberedningstid med bløtlagte erter 1 – 1 ½ time.
Ertesuppe kan dypfryses.
Ca 2,5 l ferdig suppe.
Skyll de bløtlagte ertene. Kok dem opp i vann og salt, skum eventuelt av. Tilsett skrelt løk i båter. Kok ertene under lokk til de er møre, ¾ - 1 ¼ time. Koketiden kan variere etter kvalitet og lagringstid. Mot slutten av koketiden tilsettes smuldret merian eller timian og buljongterninger og til slutt finstrimlet purre. Smak til. Spe eventuelt med vann hvis suppen er tykk. Serveres med brød og eventuelt pølse i skiver eller terninger.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bondelaget
(Intern: 17691)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Telemark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-05-06
Oppdatert dato:2004-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift