Været, vinden og havet er med på å sette sitt preg på de honningglasserte fenalårene fra Aron Mat AS. Fenalårene er nemlig tørket så å si i havgapet i Grøtfjord på yttersiden av Kvaløya i Troms. Tørkeprosessen er derfor basert på naturlige klimatiske svingninger. Hele produksjonsprosessen er håndverksbasert. Oppskriften inneholder
186 Kalorier,
2 g Karbo,
11 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fenalårsalat med geitost er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2678 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fenalårsalat med geitost!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 185.55 | 491.71 | Kcal |
Protein | 11.16 | 29.57 | gram |
Karbohydrat | 1.73 | 4.58 | gram |
Kostfiber | 0.44 | 1.17 | gram |
Fett | 14.79 | 39.19 | gram |
Mettet fett | 3.72 | 9.86 | gram |
Salt | 3.22 | 8.53 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 19.90 | Kr 52.74 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 060 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,72 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask og rens salaten, riv den forsiktig i grove biter og dander bladene på et fat eller i en skål. Skav fenalåret i tynne skiver, og legg dem oppå salatbladene.
Pynt med geitost revet i grove biter. Ha også på krydderurter etter ønske, for eksempel basilikum. Olivenolje og balsamicoeddik blandes, og krydres med salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
KslMatmerk
(Intern: 25455)
Kategori:
Smårett
Land:
Norge
Innlagt dato:2009-02-28
Oppdatert dato:2009-02-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift