Fotograf:
Gilde
Birkebeiner Fenalårruller med honningstekte poteter inneholder
134 Kalorier,
13 g Karbo,
5 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Birkebeiner Fenalårruller med honningstekte poteter har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Birkebeiner Fenalårruller med honningstekte poteter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4160 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Birkebeiner Fenalårruller med honningstekte poteter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 133.69 | 680.27 | Kcal |
Protein | 4.90 | 24.93 | gram |
Karbohydrat | 12.50 | 63.61 | gram |
Kostfiber | 1.58 | 8.04 | gram |
Fett | 6.77 | 34.45 | gram |
Mettet fett | 3.22 | 16.38 | gram |
Salt | 0.62 | 3.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.32 | Kr 37.25 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 035 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,39 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Knus de hardkokte eggeplommene i en skål og ha i litt majones. Rør sammen til en smidig og smørbar masse, smør dette utover potetlompene. Dekk til med fenalår og smør Philadelphiaost på spekeskinken. Legg noen strå frisk gressløk over lompene og rull sammen.
Skrell og skjær potetene i terninger. Smelt litt smør og honning i en stekepanne, og stek terningene møre. Press sitronen over og la det surre i et par minutter. Potetene skal være faste, men gjennomstekte. Hakk de hardkokte eggehvitene og ha dem i potetpannen. Bland i Creme Fraiche og smak til med paprikakrydder, nykvernet pepper og salt.
Skjær fenalårrullene i 2-3 cm tykke biter og legg de pent på en tallerken sammen med potetene. Pynt med skivet avocado, litt ekstra fenalår og frisk koriander.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24659)
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-02-22
Oppdatert dato:2008-02-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift