Fotograf:
Norges sjømatråd
Fettucine med makrell og basilikum inneholder
122 Kalorier,
8 g Karbo,
10 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Fettucine med makrell og basilikum har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fettucine med makrell og basilikum er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3803 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fettucine med makrell og basilikum!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 122.19 | 564.03 | Kcal |
Protein | 9.93 | 45.84 | gram |
Karbohydrat | 7.89 | 36.42 | gram |
Kostfiber | 1.02 | 4.71 | gram |
Fett | 5.43 | 25.06 | gram |
Mettet fett | 1.00 | 4.62 | gram |
Salt | 0.25 | 1.15 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.47 | Kr 25.25 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 846 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,82 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok pasta som anvist på pakningen. Rens og skjær løken i terninger. Surr løken blank i olivenolje i en gryte.
Del de hermetiske tomatene i småbiter og ha dem i gryten. Kok opp og tilsett frisk basilikum og smak til med salt og pepper.Tørk og del makrellfilètene i 3-4 cm stykker.
Pensle med olivenolje og gni dem inn med presset hvitløk, salt og pepper. Stek makrellbitene gylne på middelsvarm stekepanne. Server makrellbitene med pasta og tomatsaus over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 2738)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-09
Oppdatert dato:2002-12-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift