Fisk koking av fisk i foliepakke





Fisk koking av fisk i foliepakke inneholder 150 Kalorier, 8 g Karbo, 10 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Fisk koking av fisk i foliepakke har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fisk koking av fisk i foliepakke er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
Ca 125grfiskefilet
1krmsalt
2tsmjuk margarin

Smakstilsetning:

0,5stktomat i skiver + 1 ms finhakka kryddergrønt eller
0,5stkegg hardkokte + 1 ms finhakka kryddergrønt eller
0,5ssriven peparrot + 1 ms finhakka kryddergrønt eller
0,5sskaviar + 1 ms finhakka kryddergrønt
Koketid: 15-20 minutt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Fisk koking av fisk i foliepakke!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier149.74340.99Kcal
Protein10.4223.73gram
Karbohydrat7.6917.51gram
Kostfiber1.302.96gram
Fett8.3018.90gram
Mettet fett1.804.10gram
Salt0.942.15gram
Pris på oppskriftenKr 5.85Kr 13.32Kroner
Hele oppskriften veier228 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1 Smør eit folieark med halvparten av margarinen. Bruk frysefolie eller dobbelt lag med hushaldsfolie.
2 Skyl fersk fiskefilet. Skjer djupfryst fisk i skiver.
3 Legg fisken på foliearket.
4 Strø salt over.
5 Dekk fisken med ei av smakstilsetningane.
6 Legg på resten av margarinen.
7 Brett foliearket saman til ein pakke.
8 Legg pakken på potetene i kasserollen når potetene har kokt i omtrent 5 minutt.
9 Fisken er ferdig når potetene er kokte. Fiskekjøttet skal då vere kvitt og fast.

Sausar som du kan servere til:

Varme sausar :
Sitronsaus
Grøn saus
Peparrotsaus
Skaldyrsaus
Karrisaus
Soppsaus

Kalde sausar :
Karrisaus
Grøn saus
Raud saus
Eplesaus

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 1120)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Enkle retter/mikro
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-31
Oppdatert dato:2002-08-31
Lesere: 3264 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.