Fisk- og skalldyrsfrikassé inneholder
134 Kalorier,
2 g Karbo,
13 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Fisk- og skalldyrsfrikassé har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Fisk, Melk, Skalldyr, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fisk- og skalldyrsfrikassé er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fisk- og skalldyrsfrikassé!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 134.26 | 845.84 | Kcal |
Protein | 12.62 | 79.51 | gram |
Karbohydrat | 2.14 | 13.48 | gram |
Kostfiber | 0.17 | 1.07 | gram |
Fett | 8.32 | 52.42 | gram |
Mettet fett | 5.03 | 31.69 | gram |
Salt | 0.87 | 5.48 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.53 | Kr 78.94 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 520 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,37 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Damp blåskjellene med løk, hvitløk og hvitvin til de åpnes. Sil av kraften og tilsett fløte og melk. Smak til og skummes opp med en stavmixer. Kok potetene møre i lettsaltet vann. Moses med smør og smak til.
Kutt fiskestykkene i passende stykker. Stekes noe og kok noe. Anrettes med potet mos i bunnen. Legg fisk og skalldyr rundt. Hell over blåskjell suppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
1709 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 28326)
Tilberedningstid:
35 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-03-27
Oppdatert dato:2011-03-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift