Fotograf:
Norges sjømatråd
Laksegryte med blåskjell og chorizo inneholder
91 Kalorier,
3 g Karbo,
7 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Laksegryte med blåskjell og chorizo har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Fisk, Spor-av-melk, Spor-av-sennep, Spor-av-skalldyr, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Laksegryte med blåskjell og chorizo er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3842 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Laksegryte med blåskjell og chorizo!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 90.85 | 658.66 | Kcal |
Protein | 7.32 | 53.07 | gram |
Karbohydrat | 3.11 | 22.55 | gram |
Kostfiber | 1.63 | 11.82 | gram |
Fett | 4.84 | 35.09 | gram |
Mettet fett | 1.01 | 7.32 | gram |
Alkohol | 0.33 % | | | |
Salt | 0.28 | 2.00 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.45 | Kr 54.01 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 900 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,69 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skyll skjellene godt. Varm olivenolje i en stor kjele og tilsett chorizo, løk og hvitløk, surr til løken er myk.
Tilsett hvitvin og la den redusere litt før du har i fiskekraft, tomater, sukker og de kokte bønnene. Kok opp og tilsett blåskjellene.
Skjær laksen i store terninger og tilsett når skjellene har åpnet seg. Trekk kjelen av varmen og smak til med salt og pepper. Strø persille på toppen og server med godt brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23262)
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-01-22
Oppdatert dato:2007-01-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift