Fotograf:Kylling.no
Fiskegrateng 3 inneholder 125 Kalorier, 8 g Karbo, 13 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr Fiskegrateng 3 har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lag en tykk, hvit saus av mel og melk, og avkjøl den noe. Tilsett kokt makaroni, tynne purreringer og krydder. Ha i fisken. Både fersk, salt og røkt fisk kan brukes. Skill eggene og bland én og én eggeplomme inn i sausen. Stivpisk hvitene og skjær dem forsiktig inn. Hell blandingen over i en godt smurt ildfast form og strø revet ost og strøkavring på toppen. Stek i ovnen ved 200-225 °C i ca. 40 minutter til gratengen har hevet seg godt og blitt gyllen. Et par skiver sitron og en kvist dill gjør seg godt til pynt. Server med kokte gulrøtter og nykokte poteter. Lettrømme er godt som "saus" til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 16846)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2004-01-16
Oppdatert dato:2019-01-03