Fotograf:
Kylling.no
Fiskegrateng 4 inneholder
123 Kalorier,
9 g Karbo,
9 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Fiskegrateng 4 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskegrateng 4 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6140 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskegrateng 4!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 122.57 | 308.46 | Kcal |
Protein | 9.48 | 23.86 | gram |
Karbohydrat | 8.86 | 22.30 | gram |
Kostfiber | 0.71 | 1.79 | gram |
Fett | 5.31 | 13.36 | gram |
Mettet fett | 2.64 | 6.64 | gram |
Salt | 0.87 | 2.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.22 | Kr 10.62 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 007 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 28,91 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Smelt smør i en kjele ved svak varme. Tilsett hvetemel
og rør blandingen jevn.
2. Ta kjelen av platen. Tilsett litt og litt av melken og rør klumpfritt mellom hver gang.
3. Sett kjelen tilbake på platen og kok opp mens du rører godt.
4. La sausen småkoke i ca. 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
5. Kok fisken (læreren forklarer hvordan).
6. Kok makaronien som anvist på pakken.
7. Ha makaroni, tinte erter, fisk, salt og pepper i den hvite sausen.
8. Skill eggene og bland én og én eggeplomme inn i sausen.
9. Stivpisk eggehvitene og skjær dem forsiktig inn med en slikkepott.
10. Hell blandingen i en smurt ovnsfast form og strø revet ost og strøkavring på toppen.
11. Stek gratengen på midterste rille i stekeovnen ved 200 °C i ca. 40 minutter til den har hevet seg godt og blitt gyllen.
12. Server med nykokte poteter og revne gulrøtter/
revet eple, evt. rosiner tilsatt litt appelsinjus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 26509)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-10-20
Oppdatert dato:2009-10-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift