Fiskepinner med grønnsaksaus inneholder
99 Kalorier,
13 g Karbo,
4 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Fiskepinner med grønnsaksaus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-bløtdyr, Spor-av-egg, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskepinner med grønnsaksaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
2573 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskepinner med grønnsaksaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 99.46 | 700.37 | Kcal |
Protein | 4.08 | 28.73 | gram |
Karbohydrat | 13.06 | 91.97 | gram |
Kostfiber | 1.59 | 11.20 | gram |
Fett | 3.08 | 21.69 | gram |
Mettet fett | 1.51 | 10.63 | gram |
Salt | 0.26 | 1.80 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.52 | Kr 24.79 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 817 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 52,52 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrubb eller skyll potetene og kok dem myke i lettsaltet vann. Skyll og del tomatene i to. Ta ut kjernene og skjær fruktkjøttet i små terninger.
Hakk gressløken. Smaksett rømmen med salt, malt hvit pepper og gjerne råsukker. Bland i tomatterninger og gressløk. Stek fiskepinnene ifølge pakkens anvisning.
Server fiskepinnene med poteter og grønnsaksaus. Brød og salat serveres til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 28476)
Tilberedningstid:
25 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-05-30
Oppdatert dato:2011-05-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift