Fiskesupe inneholder
169 Kalorier,
9 g Karbo,
4 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Fiskesupe har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskesupe er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5167 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskesupe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 168.63 | 145.00 | Kcal |
Protein | 3.59 | 3.09 | gram |
Karbohydrat | 8.98 | 7.72 | gram |
Kostfiber | 2.07 | 1.78 | gram |
Fett | 12.69 | 10.91 | gram |
Mettet fett | 7.36 | 6.33 | gram |
Salt | 0.21 | 0.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.12 | Kr 2.68 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 344 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,3 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Oppskrifta er hentet fra Mat frå gard og grend, utgitt av Lesja Bondekvinnelag på Snøhetta Forlag.
Lag jamning av smør og mjøl. Spe med fiskekrafta og la supa småkoke ca 5 min. Visp saman egg og rømme og ha dette i supa under omrøring. Pass på at supa ikkje kokar etter at egget er hatt i. Server med pent oppdelt gulrot og graslauk i.
Frå gammalt åt dei alltid supa attåt fisken. Et fisken med kokte poteter, smør og hardbrød på beta.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13838)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Oppland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-21
Oppdatert dato:2003-05-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift