Fotograf:
Knut Pettersen
Fjellørret i rømmesaus inneholder
253 Kalorier,
1 g Karbo,
11 g Protein og
23 g Fett pr 100 gr
Fjellørret i rømmesaus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fjellørret i rømmesaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 5 lesere
Lesere:
12340 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fjellørret i rømmesaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 253.29 | 589.66 | Kcal |
Protein | 11.46 | 26.68 | gram |
Karbohydrat | 1.21 | 2.82 | gram |
Kostfiber | 0.01 | 0.02 | gram |
Fett | 22.51 | 52.40 | gram |
Mettet fett | 11.85 | 27.59 | gram |
Salt | 0.24 | 0.56 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.86 | Kr 22.95 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 931 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,91 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens og vask ørreten grundig. Lag små snitt i siden på fisken. Vend fisken i hvetemel tilsatt salt og pepper.
Brun smør i en stekepanne. Legg fisken i når smøret er nøttebrunt, men ikke for varmt.. Stek fisken til den er pent brun på alle kanter. Sjekk med en kniv om den er gjennomstekt ved å stikke inn ved ryggfinnen. Når fisken er ferdig tas den ut av pannen og overflødig fett helles bort.
Tøm rømme i pannen, og gi et oppkok. Dryss over litt salt og nykvernet pepper. Snu fisken raskt i den kokende rømmen. Ikke la den ligge og koke.
Legg fisken tilbake på fat eller tallerken. Dryss rikelig med hakket gressløk over sausen. Slå litt over fisken, og la resten bli servert ved siden av.
Server gjerne med kokte nypoteter og bladsalat til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11639)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift