Fotograf:
Godfisk.no
Stekt ørret med sitroneddik inneholder
100 Kalorier,
6 g Karbo,
9 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Stekt ørret med sitroneddik har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Selleri, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt ørret med sitroneddik er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4253 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt ørret med sitroneddik!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 99.57 | 364.85 | Kcal |
Protein | 8.65 | 31.70 | gram |
Karbohydrat | 6.31 | 23.12 | gram |
Kostfiber | 0.65 | 2.38 | gram |
Fett | 4.27 | 15.65 | gram |
Mettet fett | 0.86 | 3.15 | gram |
Salt | 0.94 | 3.45 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.52 | Kr 27.56 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 466 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,34 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland sammen ingrediensene til sitroneddiken. Skjær ørreten i litt store terninger, dryss salt og pepper over og stek dem i olje.
Skjær løk og selleri i tynne skiver og paprikaen i tynne strimler. Legg dem i kaldt vann i 15 minutter. Hell av vannet og anrett grønnsakene på en tallerken. Drypp sitroneddik over og legg den stekte ørreten på toppen. Pynt med grønne spirer
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11711)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift