Fotograf:
Mat.no
Flettebrød med nøttesmak inneholder
180 Kalorier,
12 g Karbo,
4 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Flettebrød med nøttesmak har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Flettebrød med nøttesmak er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4659 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Flettebrød med nøttesmak med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 179.74 | 1 965.01 | 655.00 | Kcal |
Protein | 3.86 | 42.20 | 14.07 | gram |
Karbohydrat | 12.01 | 131.30 | 43.77 | gram |
Kostfiber | 2.33 | 25.47 | 8.49 | gram |
Fett | 12.40 | 135.56 | 45.19 | gram |
Mettet fett | 5.54 | 60.57 | 20.19 | gram |
Salt | 0.74 | 8.13 | 2.71 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.90 | Kr 20.77 | Kr 6.92 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 093 totalt | 1 093 pr porsj | 364 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,72 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 3
brød
Varm opp vann til 37°C. Rør ut gjæren i litt av væsken. Elt gjæren sammen med resten av vannet, kefir, potet, salt, 1 dl sesamfrø og mesteparten av hvetemelet til en jevn og smidig deig.
Sett deigen på et lunt sted og la den heve til dobbelt størrelse. Del opp deigen i 3 emner som trilles ut i pølser.
Pølsene flettes sammen til en tykk flette. Dekk til og etterhev i 25-30 minutter før du pensler med melk, drysser sesamfrø over og setter i ovnen til steking. Avkjøl på rist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 249)
Kategori:
Brød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-10
Oppdatert dato:2002-07-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift