Fløtekrummer fra Tynset inneholder
362 Kalorier,
35 g Karbo,
4 g Protein og
23 g Fett pr 100 gr
Fløtekrummer fra Tynset har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fløtekrummer fra Tynset er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6829 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fløtekrummer fra Tynset!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 361.79 | 2 966.68 | Kcal |
Protein | 3.88 | 31.82 | gram |
Karbohydrat | 34.56 | 283.39 | gram |
Kostfiber | 1.10 | 9.02 | gram |
Fett | 22.87 | 187.53 | gram |
Mettet fett | 14.31 | 117.34 | gram |
Salt | 0.05 | 0.37 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.31 | Kr 35.34 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 820 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,21 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Råfløte brukes mye i fløtekrummer. Pisk fløte og sukker før mjølet has i.
Her kan spes med smjølk hvis røra er for fet.
Stekes i samme jern som jønnbrod. Jernet varmes før røra has i. Om nøvendig smøres jernet med smult. Røra legges med skje i jernet. Når kaka er lysebrun, tas den av og rulles hurtig sammen til et kremmerhus.
Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 18131)
Kategori:
Småkaker
Land:
Norge
Fylke:
Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-06-21
Oppdatert dato:2004-06-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift