(ca 2 1/2 dl) Oppskriften inneholder
564 Kalorier,
2 g Karbo,
1 g Protein og
61 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fransk grønn saus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2883 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fransk grønn saus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 564.49 | 564.30 | Kcal |
Protein | 1.47 | 1.47 | gram |
Karbohydrat | 1.88 | 1.88 | gram |
Kostfiber | 0.64 | 0.64 | gram |
Fett | 61.09 | 61.07 | gram |
Mettet fett | 3.99 | 3.99 | gram |
Salt | 0.70 | 0.70 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.22 | Kr 10.22 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 300 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,33 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask urter og spinat godt. Ha dem i en middels stor kjele med kokende vann, og kok dem i 1 minutt. Sil.
Klem all væsken ut ved å presse med en treskje i sikten. Kast det grønne. Sett væsken til side til den er avkjølt.
Tilsett væsken forsiktig i majonesen, pass på så den ikke skiller seg. Tilsett 2-3 dråper løksaft og eventuelt kapers. Avkjøl og ha sausen i et sausenebb. Pynt med hakket persille. Serveres til kokt laks eller ørret.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7430)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Saus
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift