Fransk sjokoladeterte inneholder
290 Kalorier,
34 g Karbo,
3 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Fransk sjokoladeterte har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fransk sjokoladeterte er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,9 poeng fra 9 lesere
Lesere:
13066 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Fransk sjokoladeterte med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 290.19 | 3 032.49 | 252.71 | Kcal |
Protein | 3.00 | 31.35 | 2.61 | gram |
Karbohydrat | 34.01 | 355.40 | 29.62 | gram |
Kostfiber | 1.10 | 11.50 | 0.96 | gram |
Fett | 15.55 | 162.50 | 13.54 | gram |
Mettet fett | 9.17 | 95.83 | 7.99 | gram |
Salt | 0.24 | 2.55 | 0.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.79 | Kr 39.61 | Kr 3.30 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 045 totalt | 1 045 pr porsj | 87 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 46,87 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Stekes ved 180grader i 25-30 min i rund form ca. 24 cm i diameter på nederste rille.
Smør og sjokolade smeltes ved svak varme.
Eggeplommer og sukker piskes til tykk eggedosis. Tilsett sjokolade- og smørblandingen. Sikt i melet og skjær inn stivpiskede eggehviter til slutt.
Hell røren i en godt smurt form og stek kaken. Den skal være litt fuktig inni.
Avkjøl kaken i formen på en rist.
Dryss litt melis over. Legg gjerne en blondeserviett eller lignende på for å danne et melis mønster.
Server gjerne kaken sammen med en kompott, fruktsaus, vaniljesaus eller is og frukt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
HAUKET.NET
(Intern: 1924)
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Frankrike
Innlagt dato:2002-10-02
Oppdatert dato:2002-10-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift