Kna sammen ingrediensene til deigen, og legg den i en plastpose som får hvile 1 time i kjøleskap. Kjevle ut deigen, og trykk den ut i en springform, ca. 25 cm i diameter. Mal mandlene. Smelt matfettet. Visp egg og begge sukkertypene til eggedosis. Bland inn mandler og matfett. Hell røren i den deigkledde formen. Stekes midt i ovnen ved 175 °C i ca. 20 minutter.
Avkjøl. Ta kaken ut av formen. Bland sammen melis, vann og konditorfarge til en jevn glasur. Pynt med påskegodt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 31955)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessertpai/terte Innlagt dato:2015-03-20
Oppdatert dato:2018-02-20