Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Smuldrepai med bær eller frukt med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
228.46
2 920.29
365.04
Kcal
Protein
2.17
27.74
3.47
gram
Karbohydrat
30.96
395.75
49.47
gram
Kostfiber
2.79
35.66
4.46
gram
Fett
10.04
128.34
16.04
gram
Mettet fett
6.25
79.89
9.99
gram
Salt
0.32
4.09
0.51
gram
Pris på oppskriften
Kr 9.28
Kr 118.62
Kr 14.83
.-
Hele oppskriften veier
1 278 totalt
1 278 pr porsj
160 pr stk
gram
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
porsjoner
Smelt smøret i en kasserolle. Ta kasserollen fra platen, og la den stå i 5 minutter. Bland de øvrige ingrediensene i en bolle. Hell på smøret, og bland godt. Sett i kjøleskap et par timer. Legg frukt eller bær etter eget valg i en smurt paiform. Strø potetmel over bærene/frukten, slik at saften suges opp av melet. Smuldre paideigen over. Stekes midt i ovnen ved 200 °C i ca. 30 minutter.
Variasjoner
Du kan smakssette deigen med 2 krm malt kardemomme.
Bytt ut 1 dl av hvetemelet med 1 dl havregryn.
Eplepai blir ekstra god hvis du bytter ut halvparten av sukkeret med brunt sukker. Dypp gjerne eplebitene i litt kanel før de legges i formen. Hakkede mandler er ekstra godt til plommer.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33899)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Dessertpai/terte Innlagt dato:2018-04-16
Oppdatert dato:2018-04-16
Lesere: 965 totalt.