Freia Kvikk Lunsj kake inneholder
345 Kalorier,
43 g Karbo,
5 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Freia Kvikk Lunsj kake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Freia Kvikk Lunsj kake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 26 lesere
Lesere:
33054 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Freia Kvikk Lunsj kake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 344.96 | 6 173.96 | 514.50 | Kcal |
Protein | 4.83 | 86.45 | 7.20 | gram |
Karbohydrat | 43.18 | 772.82 | 64.40 | gram |
Kostfiber | 1.76 | 31.50 | 2.62 | gram |
Fett | 16.60 | 297.10 | 24.76 | gram |
Mettet fett | 3.74 | 66.94 | 5.58 | gram |
Salt | 0.56 | 9.96 | 0.83 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.30 | Kr 59.06 | Kr 4.92 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 790 totalt | 1 790 pr porsj | 149 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 50,06 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Bunn:
Smelt margarinen og avkjøl den noe. Bland den med resten av ingrediensene i en mixmaster. Hell røren i en liten langpanne (33 x 20 cm).Stek kaken på nederste rille ved 170 °C i 20-25 min.Avkjøl kaken i formen.
Glasur
Bland ingrediensene til glasuren og la den få et oppkok. Hell den varm over kaken. Avkjøl og del kaken i ruter. Pynt for eksempel med hakkede nøtter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kraft foods
(Intern: 25040)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-06-04
Oppdatert dato:2008-06-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift