Frisk salat til hovedretter inneholder
122 Kalorier,
5 g Karbo,
1 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Frisk salat til hovedretter har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Frisk salat til hovedretter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4993 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Frisk salat til hovedretter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 121.99 | 525.33 | Kcal |
Protein | 1.11 | 4.78 | gram |
Karbohydrat | 4.74 | 20.41 | gram |
Kostfiber | 0.65 | 2.80 | gram |
Fett | 10.81 | 46.55 | gram |
Mettet fett | 6.79 | 29.24 | gram |
Salt | 0.05 | 0.20 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.11 | Kr 22.01 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 723 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,54 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland kremfløte med salt, pebber sukker, eddik og rør i det til en smidig konsistens.
Skjær icebergersalat i fine strimler og agurken i tynne skiver. Kort før servering helles fløtesausen over salaten og serveres til eks biff, kylling eller kjøttboller.
Smaker skjønt og er deilig om vinteren som om sommeren. Bon apetit!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 22451)
Kategori:
Salat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-07-01
Oppdatert dato:2006-07-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift