Frityrstekte brisling



Frityrstekte brisling inneholder 260 Kalorier, 3 g Karbo, 10 g Protein og 23 g Fett pr 100 gr
Frityrstekte brisling har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Frityrstekte brisling er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2899 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
0,75kgbrisling
litt melk
1dashsalt
1dashpepper
Ca 1,5tshakket grønt
revet muskatnøtt
3sshvetemel
olje til steking
1stktomat til servering
75gr(frityrolje, mengden som tas opp av fisken og kun til fettberegning)




Næringsdeklarasjon for Frityrstekte brisling!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier259.50460.42Kcal
Protein9.5016.86gram
Karbohydrat3.075.45gram
Kostfiber0.480.85gram
Fett23.1441.06gram
Mettet fett4.107.27gram
Salt0.260.46gram
Pris på oppskriftenKr 11.57Kr 20.53Kroner
Hele oppskriften veier710 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo4,73 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Klipp hodet av fisken, rens og vask den godt. Tørk den.

Pensle med melk.

Bland hvetemel, salt, pepper, grønt og muskatnøtt og vend fisken i det.

Kontroller temperaturen på fettet ved å ta 1 loffterning som skal bli gyllen i løpet av 1 minutt.

Stek fisken i fettet noen minutter.

Legg den opp på fettsugende papir før den anrettes på varmt fat. Pynt med tomaten.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11763)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fritert
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.