Fylt paprika 4



Fylt paprika 4 inneholder 72 Kalorier, 7 g Karbo, 4 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Fylt paprika 4 har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fylt paprika 4 er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere: 12958 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stkpaprika
2stkløk
250grchampignon
2stkegg
3ssbrødrasp
Ca 2,5dlkokt bulgur
100grhvitost, revet
persille
salt, pepper
parmesanost




Næringsdeklarasjon for Fylt paprika 4!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier71.54279.07Kcal
Protein4.2216.46gram
Karbohydrat6.5525.55gram
Kostfiber1.726.71gram
Fett2.7810.84gram
Mettet fett1.375.34gram
Salt0.160.63gram
Pris på oppskriftenKr 4.24Kr 16.54Kroner
Hele oppskriften veier1 560 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo36,62 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Del paprikaen på langs, fjern stilkene og kjerner.
Hakk løk og sopp, og surr de lett i en panne.
Pisk egg i en skål. Rør inn rasp, revet ost, bulgur, hakket persille, løk og sopp. Smak til med salt og pepper.
Blandingen fylles i i de halve paprika, drysses med parmesanost og settes i en ildfast form.
Stekes i ovn ved 200°C i 30-35 minutter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 18882)
Kategori: Ovnsrett
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-03-02
Oppdatert dato:2005-03-02


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fylt paprika 6.Fylt paprika 6.
Denne retten har 104,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.