Fylt paprika 4 inneholder
72 Kalorier,
7 g Karbo,
4 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Fylt paprika 4 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fylt paprika 4 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
12958 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fylt paprika 4!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 71.54 | 279.07 | Kcal |
Protein | 4.22 | 16.46 | gram |
Karbohydrat | 6.55 | 25.55 | gram |
Kostfiber | 1.72 | 6.71 | gram |
Fett | 2.78 | 10.84 | gram |
Mettet fett | 1.37 | 5.34 | gram |
Salt | 0.16 | 0.63 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.24 | Kr 16.54 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 560 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,62 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del paprikaen på langs, fjern stilkene og kjerner.
Hakk løk og sopp, og surr de lett i en panne.
Pisk egg i en skål. Rør inn rasp, revet ost, bulgur, hakket persille, løk og sopp. Smak til med salt og pepper.
Blandingen fylles i i de halve paprika, drysses med parmesanost og settes i en ildfast form.
Stekes i ovn ved 200°C i 30-35 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 18882)
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-03-02
Oppdatert dato:2005-03-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift